website banner

Health-RI Conferentie 2024

Trusting Forward​

Op donderdag 10 oktober 2024 vindt de 9e editie van de Health-RI conferentie plaats, opnieuw in de Mediaplaza in de Jaarbeurs te Utrecht.   

🚀 Dit jaar draait alles om "Trusting Forward". Bereid je voor op een dag waar vertrouwen in data (her)gebruik en in elkaar centraal komt te staan. We bespreken data gedreven onderzoek, beleid en innovatie met alle betrokken partijen in de health en life sciences. We schuwen het daarbij niet om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken hoe tot een nationale data infrastructuur te komen. Elkaars standpunt willen begrijpen, algemeen belang boven eigen belang durven stellen en samenwerking vraagt om vertrouwen.  Vertrouwen in elkaar.  

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze inspirerende dag vol discussies, presentaties en netwerkmogelijkheden, allemaal ontworpen om de weg te banen naar een veilige en verantwoorde (inter)nationale data infrastructuur voor onderzoek, beleid en innovatie. 

Graag verwelkomen wij je op 10 oktober! 

Meld je nu aan.

Er worden geen inschrijfkosten berekend voor deze conferentie. 

Mocht je echter onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, vragen wij je registratie uiterlijk 48 uur van tevoren  te annuleren. 

Wij berekenen een no-show tarief à € 75,00  (administratiekosten) bij niet tijdig annuleren. 

During the plenary part we will provide live translation from Dutch to English.

A number of break-out sessions will also be offered in English.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren