Nieuwe workshop met veel praktijkvoorbeelden en tools!

Zelfvertrouwen creëren bij sporters is een voortdurende reis. Een sporter kan nog zo goed zijn, maar als tijdens een wedstrijd het zelfvertrouwen ontbreekt kunnen de prestaties achterblijven. Het niveau van de trainingen wordt in de wedstrijd niet behaald. Believe in yourself! Deze zin wordt veel gebruikt om vertrouwen te geven, maar roept tegelijkertijd veel vragen op. Want hoe doe je dat als sporter - geloven in jezelf? En hoe kun je als coach hierbij helpen? Want wat je weet je als coach eigenlijk van zelfvertrouwen bij je individuele sporters? 

Tijdens de Workshop Confidence kit voor sporters neemt sportpsycholoog Jeroen Davids je mee op deze reis. De focus van de workshop ligt op de verschillende aspecten die van invloed zijn op het zelfvertrouwen van sporters. Jeroen bespreekt in ieder geval: 

  • Het stellen van (haalbare) doelen;
  • Zelfkennis en zelfreflectie;
  • Samenwerking.

Elk onderdeel bevat handige tools en tips die gebruikt kunnen worden in de (coach)praktijk om het gesprek over (gebrek aan) zelfvertrouwen op gang te brengen. En zo mogelijk verandering in het gedrag van de sporter(s) te bereiken. De workshop bevat diverse oefeningen waarbij je als coach/trainer actief aan de slag gaat. Is jouw confidence kit al gevuld? 

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor coaches en trainers van teams en individuele sporters, jeugdtrainers en andere begeleiders in de sport. Deze workshop is ook geschikt voor (topsport)begeleiders in het onderwijs en voor managers in (sport)organisaties. 


Korting als lid van NLcoach!

NLcoach is een vereniging met ca. 4000 gebruikers. Eén van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 92,50 per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Lees hier meer!