Ben je deelnemer op 22 april? De laatste praktische informatie is inmiddels per e-mail naar je verzonden. Op donderdagochtend ontvang je in per e-mail de kijk-link. Vragen? Mail ons of bel Kim van der Haar op 06 22544 644. 

In maart 2021 verscheen het boek van Nico W. Van Yperen over de Mentale aspecten van sport en presteren. Een uniek boek waarin wetenschappelijke kennis omtrent de mentale aspecten van sport en presteren toegankelijk wordt gemaakt. Voor sporters, coaches, trainers en andere sportgeïnteresseerden én voor iedereen die wil leren van de (top)sport. Immers, ook op het werk, op school, in het theater, in de kunst, wetenschap, politiek en zakenwereld wordt vaak prestatiedruk ervaren. In al deze domeinen spelen factoren als focus, vertrouwen, veerkracht, passie, plezier, perfectionisme, doelen, motivatie en teamgeest een belangrijke rol. Meer inzicht in deze factoren helpt om mentaal sterker te worden.

Deze online Masterclass staat in het teken van controle, een heel praktisch punt waar veel mensen nog winst kunnen behalen. Hoe zorg je als je moet presteren voor controle, kalmte en onverstoorbaarheid? Als je optimaal wilt presteren en prestatieverlies wilt voorkomen, is het belangrijk je te richten op die factoren waarop je zelf invloed uit kunt oefenen. Alleen hoe doe je dit? Het is bijvoorbeeld niet altijd duidelijk waar je wel of geen invloed op hebt. En hoe voorkom je dat je wordt afgeleid van je taken, van wat je moet doen om je doel te bereiken? 

Precies dat is de kern van deze masterclass. In de masterclass geeft Nico je inzichten vanuit de wetenschap en combineert hij deze met diverse bruikbare voorbeelden vanuit de praktijk. Je krijgt zo de inspiratie om met dit specifieke thema aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor het stellen van je vragen! 

Prijs
De prijs voor deelname bedraagt € 80,-. Leden van vereniging NLcoach ontvangen korting en betalen slechts € 60,- voor deelname. Prijzen zijn exclusief btw. 

Na inschrijving ontvang je bovendien het nieuwe boek van
Nico W. van Yperen over de mentale aspecten van sport en presteren!