Design Challenge 8 - Workshops week 1

Belangrijk!
Deze week vinden er geen reguliere workshops plaats, omdat de dag na koningsdag een lesvrije dag is. Wel is er een optie om in de vakantie een kunstavond bij V2_Lab te bezoeken (meer info, zie aanmelder), de kunstavond geldt dan als asynchrone workshop.  Gezien er een lesweek aan workshops uitvalt, is het toegestaan om tijdens DC8 3 asynchrone workshops te volgen in plaats van 2 asynchrone workshops wat eerder met jullie gecommuniceerd was. 
Voor de rest blijft alles hetzelfde, de aanmelder ontvang je wekelijks op de donderdagen om 16:00 uur. Na de vakantie staan er weer toffe workshops voor jullie klaar, onder andere: Urban Sketching, Conversation Pieces en One Pager Maken.  

 

Workshops Design Challenge 8 - Hoe werkt het?
Naast de Design Challenge hebben jullie ook de kans om workshops te volgen naar eigen keuze. Tijdens DC8 volg je in totaal 9 workshops. De workshops worden op de dinsdagochtend (9:30-12:30) en de vrijdagmiddag (13:00 -16:00) aangeboden. Elke week krijg jij donderdag om 16:00 een mail (zoals deze) met de inschrijflink.

Wat moet ik nu doen?
Je kunt je met de inschrijflink aanmelden voor de workshops vrijdag 28 april. 
Dit kan tot uiterlijk maandag 1 mei 9:30 uur (aanmelding blijft open). 
Let op de workshops hebben een maximaal aantal plaatsen, dus VOL is VOL.

Je krijgt een bevestigingsmail met je gekozen workshops en de tijd/lokaal.

Mocht je nog vragen hebben of is er iets mis gegaan, laat het dan weten aan Nino Basilashvili of Esra Binder (het liefst via Teams).