Deelnemer? We hebben je maandag 27 september de praktische informatie en kijk-link per e-mail toegezonden. Heb je dit niet ontvangen (check svp ook je spam), stuur ons dan even een e-mail.  Nog geen deelnemer? Inschrijven kan uiteraard nog! 

Wat is talent en hoe kunnen we talent het best ontwikkelen? Deze vragen beantwoorden Tim Koning en Michiel van Schagen in hun boek De Talentformule. Aan de hand van gesprekken met topsporters en de laatste inzichten uit de wetenschap wordt duidelijk dat talent veel meer is dan alleen aanleg. Verborgen in De Talentformule ligt de combo-bonus van talentontwikkeling: een gouden lemniscaat van leervermogen en plezier, de belangrijkste voorwaarde voor topprestaties.

In dit webinar vertellen beide auteurs je alles over hun onderzoek en hun ervaringen in de praktijk. Ze zetten je aan het denken over talent, je eigen begrip van talent en je handelen in het ontwikkelen ervan. Tim en Michiel bieden je een nieuw perspectief op talent, een nieuwe 'bril'. Wanneer je deze bril opzet, zie je overal mogelijkheden voor groei en plezier! Je leert zo hoe plezier en talentontwikkeling samen gaan. 

Bekijk hieronder het filmpje over De Talentformule.

Talent = aanleg x leervermogen x plezier x omgeving

 

Doelgroep
Het webinar is bedoeld voor trainers, coaches, docenten, mentoren, begeleiders, (top)sporters, talenten, ouders en alle andere professionals of betrokkenen die zich bezig houden met de ontwikkeling van talent (in & buiten de sport). 


Korting voor leden NLcoach!
NLcoach is een vereniging met 4.000 leden. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar en daarmee krijg je onder andere korting op NLcoach evenementen. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan direct lid en krijg naast genoemde korting ook vier keer per jaar het magazine NLCOACH plus een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie via https://www.nlcoachvereniging.nl/word-lid/