'Digicoaches'- van onbekend naar onmisbaar !

 Uit ervaring  blijkt dat de digicoach regelmatig de grote onbekende is binnen een zorgorganisatie. 

Op donderdag 29  februari 2024 van 11.30 – 13.30 uur organiseren wij daarom de bijeenkomst:

‘Digicoaches - van onbekend naar onmisbaar!'

Oftewel: Hoe maken we digicoaches (beter) zichtbaar en dienstbaar binnen een zorgorganisatie?

Iedereen kent inmiddels wel de term 'digicoach'. En zélfs weten sommigen dat hun collega een digicoach is. Maar wat je nu daadwerkelijk voor elkaar kunt betekenen, en hoe maak je dit kenbaar, wanneer en aan wie? Tijdens deze kennislunch, met heerlijke luxe broodjes, koffie en thee, etc., geven wij informatie om je op weg te helpen om jouw rol als digicoach binnen jouw zorgorganisatie duurzaam te ontwikkelen. Met de gegeven tips en tools kun jij er zélf voor zorgen dat je van een onbekende naar een onmisbare digicoach ontwikkeld.

Ook horen we vanuit de werkgeverskant waarom een digicoach belangrijk is binnen het bedrijf. En hoe de werkzaamheden gefaciliteerd worden.

Het programma is incl. gastspreker én lunch en wordt aangeboden door IT Campus Rotterdam. De 'lunchspiratie' vindt plaats bij De Rotterdamse Zorg, Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16, Rotterdam. Deze locatie is goed te bereiken met metro, tram en bus (halte Marconiplein, 3 min lopen).

Next Healthcare Professional verbindt zorgprofessionals in de praktijk met bedrijfsleven, onderwijs, overheid en onderzoek. We doen dat door informatie met elkaar te delen, te ervaren, van elkaar te leren en te netwerken.

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn, zodat je de opgedane kennis direct in je eigen zorgorganisatie in kan zetten.

Je kunt je aanmelden via deze link: aanmelden

We kijken uit naar je komst!

www.nexthealthcareprofessional.nl 

www.itcampusrotterdam.nl

www.derotterdamsezorg.nl