De Reis van de Held

 

Heb jij als trainer wel gehoord van de Reis van de Held of Heldin, maar heb je je er nog niet echt in verdiept? Zou je de Reis van de Held(in) willen toepassen in jouw praktijk als trainer of coach? Het model is namelijk heel goed toepasbaar voor persoonlijke ontwikkeling, teamcoaching en leiderschapsontwikkeling. Met Double Healix hebben we met de Reis van de held(in) al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd, in meer dan 100 organisaties.

Werken met de Reis en de Double Healix methode maakt dat het leren van je deelnemers stevig beklijft omdat we het ontwikkelen van vaardigheden verbinden aan diepgaande zelfkennis én aan zingeving. Double Healix gaat met de Reis van de Held(in) verder waar anderen stoppen, door ook aandacht te schenken aan de schaduwkanten van ieders menszijn en aan het doorstaan van lastige beproevingen.

Wil jij kort maar krachtig geïnspireerd worden door de Reis van de Held aan de hand van indrukwekkende filmfragmenten over persoonlijke groei en leiderschap, schrijf je dan nu in voor ons gratis Webinar op maandagavond 21 maart 2022, van 19-21 uur.

Schrijf je direct in via het aanmeldformulier.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren