Stichting Dutch Power & Enlit Europe (29 november - 1 december 2022 in Frankfurt, Duitsland) & CIRED (International Conference & Exhibition on Electricity Distribution) (12 - 15 juni 2023 in Rome, Italie). Mocht je bedrijf interesse hebben in een gezamenlijke beursdeelname vul dan je gegevens in.

Meer informatie ENLIT
Meer informatie CIRED

Dutch Power kent een lange geschiedenis van succesvolle deelnames aan de genoemde internationale beurzen. Samen laten we zien welke oplossingen Nederlandse bedrijven bieden voor vraagstukken rond de energietransitie. De overall boodschap wordt “vooruitgang door samenwerking”. Alleen samenwerking in de energieketen maakt de energietransitie mogelijk en kan zorgen voor de versnelling op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Dit willen we dan ook uitstralen en onze kennis vermarkten en delen door Nederland als kennisland te positioneren.

Na een lange afwezigheid bij Events door COVID stellen we de Dutch Power bedrijven ook nu de vraag of je wenst deel te nemen. Natuurlijk is iedereen welkom op de Dutch Power stand met haar gastvrije concept waar alle bedrijven elkaar kunnen ontmoeten voor een kopje koffie, drankje, happy hour en Hollandse Avond. Voor deelname hebben we een aantal nieuwe voorwaarden opgesteld om de kosten zo evenredig mogelijk te verdelen over de partijen die gebruik maken van 1. de fysieke ruimte, 2. de hospitality of c. de Hollandse Avond. Door een evenwichtigere kostenverdeling neemt de kans toe dat Dutch Power op een representatieve manier aanwezig kan zijn bij dergelijke events.

De deelname ziet er als volgt uit en kent de volgende opties:

  1. Beursdeelname met een product of een dienst en daarmee een fysieke plaats op de stand, Hospitality en deelname Hollandse Avond) | kosten €10.000,-
  2. Gebruik maken van de Hospitality van de stand incl. happy hour aan het einde van de beurs (elkaar ontmoeten) en 2 toegangsbewijzen voor de Hollandse Avond | kosten € 4.000 – € 6.000)
  3. Deelname aan de Hollandse avond (incl. 2 toegangsbewijzen) | kosten € 2.000 – € 3.000)

Bij keuze 1 en 2 is logovermelding op de stand, de Dutch Power website en op alle communicatie uitingen inclusief.

Bovenstaande kosten zijn indicatief en afhankelijk van hoeveel partijen voor een bepaalde optie kiezen. Het aantal bedrijven dat deelneemt resulteert in de werkelijke kostenverdeling. Alvorens een definitieve GO voor een bepaald event stemmen we af met de deelnemende partijen. Uiteindelijk neemt het bestuur van Dutch Power het besluit.

Voor meer informatie neem contact op met Jeanet Brouwhuis, jeanet@jbace.nl