Dit is het inschrijfformulier voor de volledige versie van de cursus Essentials 4 Data Support van najaar 2023. 

De cursus bestaat uit twee dagen contactonderwijs, angevuld met online inhoud en opdrachten. Na successvolle afronding van al deze onderdelen ontvangt u een certificaat. Het contactonderwijs vindt plaats op dinsdag 9 september (bij SURF/locatie Utrecht), en op dinsdag 7 november (ook bij SURF/locatie Utrecht).     

Door dit formulier in te vullen, schrijft u zich in voor de volledige versie van de cursus Essentials 4 Data Support, en verbindt u zich aan de kosten van 895 euro (excl BTW) te betalen. Op de volgende pagina kunt u kiezen voor de optie om via factuur te betalen (bijvoorbeeld geadresseerd aan u werknemer). 

Hou er rekening mee dat u werknemer kan aan u vragen om bepaalde informatie in te vullen zoals een kostenplaats of een ordernummer.  

Registratie is "first come, first served", en u wordt daarom vriendelijk verzocht deze gegevens bij de hand te houden bij het invullen van de factuurgegevens. 

Wij vragen u vriendelijk om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen als u u deelname wilt annuleren. Bij annulering tot twee weken voor het eerste cursusdatum ontvangt u 50% restitutie. Bij annulering minder dan twee weken van tevoor wordt geen restitutie verlengd. 

 

€ 895,00

Totaal: € 895,00

Exclusief € 187,95 BTW. (€ 1.082,95 incl. BTW)