Uitnodiging Eindmarkt Technische Informatica

De opleiding Technische Informatica nodigt je van harte uit voor de TI Eindmarkt!

Tijdens de TI Eindmarkt demonstreren onze eerste- en tweedejaars studenten de uiteenlopende technologische oplossingen waar ze afgelopen periode hard aan hebben gewerkt. Daarnaast zullen ook leerlingen van Technasium ISW Hoogeland hun projecten demonstreren.

TI jaar 1 - De Bank: ‘Wat als het wereldwijde bankensysteem wankelt en vooruitgang wordt gehinderd door logge organisaties die monopolie hebben op het vrije financiële verkeer? Een dapper groepje innovators zint op een oplossing met de visie dat een klant in elk land in de wereld contact geld moet kunnen pinnen, bij elke bank naar keuze.’ Voor deze fictieve casus hebben eerstejaars studenten gewerkt aan een prototype van een compleet banksysteem. De verschillende banken hebben een eigen grafische gebruikersinterface (GUI) en gelddispenser, en kunnen geld bij elkaar opnemen via een beveiligde verbinding.

TI jaar 2: De tweedejaars studenten hebben in teams gewerkt aan een technologische oplossing voor diverse maatschappelijke problemen voor externe opdrachtgevers. Het resultaat is de demonstratie van 14 uiteenlopende projecten en prototypes, zoals het verbeteren van de luchtkwaliteit, maar ook het meedoen aan multidisciplinaire challenges, zoals de Self Driving Challenge en de Microtransat Challenge.

Technasium: Leerlingen van Technasium ISW Hoogeland uit Naaldwijk gingen aan de slag met de opdracht 'Ontwerp en ontwikkel een onderwijsrobot'. De robot moet ingezet kunnen worden voor activiteiten op school. Denk aan de toepassing in verschillende lokalen met een eigen functie, zoals de aula, biologielokalen, scheikundelokalen of BV lokalen.

Programma:
11.30 – 11.40 uur Opening TI Eindmarkt door onderwijsmanager Hilke Stibbe
11.40 – 14.30 uur Vrij rondlopen langs alle projecten en studentgroepen
14.30 – 14.45 uur Prijsuitreiking
15.00 uur Einde

Benieuwd geworden naar wat deze technische informatica professionals in spé hebben gemaakt? We kijken ernaar uit je op 1 juni te zien! Laat ons weten dat je komt door je aan te melden. Voor vragen of meer informatie kan je mailen naar: Dinja Horsting (dmhor@hr.nl).

Voor wie?

  • Je hebt als opdrachtgever meegewerkt aan een van de projecten.
  • Je bent als bedrijf opzoek naar potentiële stagiaires.
  • Je komt na de zomer bij ons studeren en wil vast een voorproefje krijgen van de studie.
  • Je bent gewoon benieuwd naar het moois dat de studenten en leerlingen hebben gemaakt.