Home

Samen vieren van mijlpalen
Op 24 oktober a.s. vieren we twee mijlpalen van EnergieRijk Den Haag; de plaatsing van de Stadsbatterij in de onderdoorgang van Rijnstraat 8 en de ondertekening van het Warmteconvenant tussen Eneco en een aantal grote vastgoedpartijen in het centrumgebied van Den Haag. Beide mijlpalen zijn belangrijke bouwstenen voor de energietransitie en laten zien dat samenwerking loont. 

Stadsbatterij en warmteconvenant
Rob Jetten, demissionair minister van Economische Zaken en Klimaat, zal samen met bestuurders van BAM, Haags Medisch Centrum, Unie van Waterschappen, Politie, Provincie Zuid-Holland en het Rijksvastgoedbedrijf het warmteconvenant ondertekenen. In dit convenant worden afspraken gemaakt over het versnellen van de verduurzaming van de energievoorziening van de gebouwen van de ondertekenaars.

Daarna zal de minister samen met bestuurders van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en BAM de Stadsbatterij in de onderdoorgang van Rijnstraat 8 in werking stellen.

Naast de ondertekenaars van het Warmteconvenant zijn vertegenwoordigers van de gemeente Den Haag, leden van de Stuurgroep en Adviesraad van EnergieRijk Den Haag en andere stakeholders uitgenodigd voor deze viering.

Vooraf aanmelden vereist
Met het oog op een goed en veilig verloop van deze viering verzoek dient u zich voor 17 oktober aan te melden via deze link

Praktisch

Wat? Ingebruikname Stadsbatterij en ondertekening Warmteconvenant
Waar? Onderdoorgang Rijnstraat 8, aanmelden bij Hofhouse, Rijnstraat 10, Den Haag
Wanneer?  Inloop vanaf 16.00. Start officiële gedeelte om 17.00 uur.
Aanmelden? Registratie verplicht