Holland High Tech
Executive Council Dinner

ma 17 juni 2024 | 18:30 - 20:30 | Utrecht

We nodigen u uit voor het Holland High Tech Executive Council Dinner op maandagavond 17 juni bij Bar Beton in Utrecht (let op, nieuwe locatie).

We praten u bij over de actuele zaken die in onze topsector High Tech Systemen en Materialen spelen. Gezien de snelheid waarin de ontwikkelingen elkaar nu opvolgen geven wij op een later moment meer informatie over de invulling van de avond.

Net als bij voorgaande edities van dit diner gaan we graag in een informele setting met u in gesprek over onze topsector en ontwikkelingen die voor ons liggen.

Informatie
Datum: ma 17 juni 2023, 18:30 – 20:30 uur

Locatie: Bar Beton, Stationshal 2-9, 3511 CE Utrecht 1e verdieping, hoofdentree Centrumzijde. Buiten OV poortjes.
Bereikbaarheid: Utrecht Centraal Station, per openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u liever met de auto? Parkeer dan in de nabijgelegen parkeergarage bij de jaarbeurs (Croeselaan), op circa 7 minuten loopafstand.

Deze uitnodiging is strikt persoonlijk. Fijn als u zich aan wilt melden via de onderstaande button. Bent u niet in de gelegenheid om op 17 juni aanwezig te zijn? Laat het ons weten, dit kan via een e-mail naar secretariaat@hollandhightech.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Holland High Tech

Marc Hendrikse, boegbeeld
Leo Warmerdam, directeur

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren