Aanmelden

Met dit formulier meld je je aan voor Club DDD Drive-in 3 op donderdag 6 juli 2023. 


LET OP: Deelname staat alleen open voor Drivers en partners van het programma Driving Dutch Design.  
 
Betalen gebeurd via IDEAL. Na je betaling ontvang je een bewijs van je aanmelding en een factuur. Kan of wil je geen gebruik maken van IDEAL, neem dan contact met ons op via club@drivingdutchdesign.nl voor het ontvangen van een factuur. Er worden in dat geval € 5,- administratiekosten in rekening gebracht.

 

Super leuk dat je er bij bent!

Jouw story

Heb jij een vraag of een bijzondere case die binnen het thema past? En lijkt het je interessant om op de dag zelf een reactie/feedback hierop te krijgen van de andere bezoekers of sprekers/specialisten? Dat kan anoniem. Laat ons dat dan weten.

Kosten

Het ticket kost € 37,50. Dit bedrag is inclusief de catering, waaronder een lichte lunch aan het begin van het middagprogramma en een drankje aan het einde van het programma. Het is exclusief transactiekosten en btw.

Annuleren

Annuleren kan kosteloos* tot 21 juni 2023. In verband met de kosten die wij dan al hebben gemaakt is annuleren vanaf die datum helaas niet meer mogelijk. (* exclusief transactiekosten)

In het geval wij om wat voor reden dan ook genoodzaakt zijn om de bijeenkomst te annuleren, worden de kosten voor deelname volledig gerestitueerd.

€ 37,50

Totaal: € 0,00

Dineren

Het is mogelijk om aansluitend op de bijeenkomst te blijven eten bij Venster, het restaurant van Raum. De kosten hiervoor zijn € 27,00 per persoon voor een 2-gangen menu.
Reserveren kan via de site van Venster. Vermeld bij Specifieke wensen "Club DDD".

Venster serveert een "proeverij van de kaart".

"Wat we precies serveren is moeilijk vooraf te bepalen, omdat dit afhankelijk is van de kaart die we die week voeren. Alle dieetwensen kunnen we rekening mee houden en het zal volledig vegetarisch zijn met een groot gedeelte plantaardig. 

Voorbeelden kunnen we wel geven: Wellington gevuld met gegrilde groentes, spaghettipompoen, tabouleh salade, gegrilde groene asperges, gepofte knolselderij of bataatpuree met ras el hanout.
Grote schalen lekkers en heel keus voor iedereen!"

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren