Op verzoek van diverse leden organiseert Regio Twente i.s.m. Jong Bouwend Nederland op 20 april vanaf 15:00 een bijeenkomst over overname door derden en de kracht van Twentse familiebedrijven. 

Wil je hier meer over weten en met collega aannemers hierover van gedachten wisselen? Schrijf je dan nu in via onderstaande aanmeldlink. De bijeenkomst vindt plaats bij het prachtige familiebedrijf Erve Hulsbeek in Oldenzaal (Oude Almeloseweg 13).

Overname door derden

Voor elke ondernemer komt er een moment om te stoppen met werken. Wat doe je dan met je bedrijf? Is er een opvolger in de familie? Moet het bedrijf worden verkocht aan derden (en hoe werkt dat dan)?

De kracht van Twentse familiebedrijven

Hoe dragen ondernemende Twentse families bij aan het creëren van brede welvaart en welke motivaties en drijfveren spelen daarbij een rol? Hoe ontwikkelen zij hun ondernemerschap en dragen zij dit over van generatie op generatie? En welke patronen en dynamieken spelen een rol bij het zijn van een succesvolle bedrijfsfamilie?

Verdieping met gelijkgestemden en nieuwe generatie

Voor leden die na de bijeenkomst verdieping zoeken over het onderwerp overname door derden is er een mogelijkheid voor een follow up met gelijkgestemden en leden Jong Bouwend Nederland.  

Er is een beperkt aantal plekken voor deze bijeenkomst. Wacht dus niet te lang met aanmelden.