Future Trends & Innovations,
The Next Step in Horticulture Technology

Laat je inspireren door de innovaties van nu, straks en later tijdens het 'Future Trends & Innovations, the Next Step in Horticulture Technology' –event op 15 december as. Het samenwerken in ecosystemen vormt de rode draad door het kennisprogramma van de 5e editie van het event dat in het World Horti Center wordt georganiseerd. Keynote spreker Christian Kromme is futurist en auteur van het bestseller boek Humanification. Hij inspireert met trends op het gebied van disruptieve technologieën, hij bespreekt toekomstige ontwikkelingen in de tuinbouw op het gebied van AI, robotisering en IOT en de impact daarvan. Ook vertelt Kromme hoe je het DNA van innovatie zelf kan ontsluiten en welke zeven krachten van innovatie belangrijk zijn.

Ga hier naar de livestream!

 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen willen wij je graag informeren over een drietal aanpassingen voor het event.

  • Locatie - in plaats van fysieke aanwezigheid in WHC, nodigen wij je uit om het event digitaal te volgen. De link sturen wij een aantal dagen voor het event toe toe.
     
  • Verkort programma – 15 december zullen wij een verkort programma aanbieden met keynote Christian Kromme, aansluitend een paneldiscussie tussen Christian Kromme en vertegenwoordigers van Alcomij, Ridder en Havecon én de kick off  “De Digitale proeftuin” een samenwerking tussen TNO, Vertify en Hortivation.
     
  • Volledige programma – Het gehele programma van Future Trends & Innovation-event incl de break-out sessie zullen wij verplaatsen naar april 2022.Het 'Future Trends & Innovations, the Next Step in Horticulture Technology'-event wordt je aangeboden door AVAG, stichting Hortivation en TNO.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren