Beste collega,

De VNHC en de NHV organiseren op 7 december tijdens het EHC in Barcelona een Hollandse avond voor alle Nederlandse zorgprofessionals die deelnemen aan het European Headache Congress van de EHF. 
U bent vanaf 18.15 uur welkom in Hotel SB Diagonal Zero, op 7 minuten lopen van het congrescentrum.
In de foyer op de eerste verdieping zijn er bij binnenkomst drankjes en hapjes voor de deelnemers en om 19.00 uur start in de Africa Room een interessant wetenschappelijk programma met lezingen over ‘hoofdpijn en sport’, ‘hoofdpijn en muziek’ en 'hoofdpijn en slaap’.  Aansluitend is er van 20.30 tot 21.30 uur in het restaurant een buffet voor de deelnemers.

Dus bent u als zorgprofessional in de hoofdpijnzorg werkzaam, dan is dit een uitstekende gelegenheid om niet alleen extra hoofdpijnkennis op te doen, maar ook om weer eens met elkaar bij te praten.

Dankzij de steun van de firma's AbbVie, Eli Lilly, Lundbeck, Novartis, Pfizer en TEVA hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Als u wilt deelnemen, dient u zich echter wel vooraf aan te melden!

We hopen u op 7 december te mogen begroeten,

Emile Couturier, voorzitter VNHC
Wim Mulleners, voorzitter NHV
Antoinette Maassen van den Brink, president-elect EHF 

 

 

 

Vragen en informatie
Als u nog (praktische) vragen heeft of onverhoopt verhinderd bent, dan kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met Eric de Baar (+31-(0)626174744 of eric@debaar.net) die namens de organisatie in Barcelona aanwezig is.

Het Hotel SB Diagonal Zero ligt op een paar minuten lopen. Bij de uitgang van het congrescentrum gaat u linksaf en loopt u richting de rotonde waaraan het Hotel ligtDe Hollandse avond wordt met mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van:
 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren