Deelnemers hebben op 22 mei per e-mail de praktische informatie ontvangen. Nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds! 

In deze workshop ervaar je als coach de kracht en het effect van in verbinding coachen. Je leert de rol van bewuste, empathische communicatie en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse (coach)praktijk.

Als coach wil je inspireren, contact maken met je sporters, ze in beweging brengen en misschien wel tot ongekende hoogtes brengen. Je wilt je sporters toespreken, zacht in hun oren fluisteren als dat nodig is en hard juichen als de kans er is. Bovenal wil je sporters begeleiden, zodat ze boven zichzelf kunnen uit stijgen en zichzelf en de wereld kunnen verrassen. 

Hoe doe je dit op een gezonde en duurzame manier, en met het respecteren van de grenzen van je sporters? Je wilt je sporters bewegen hun volle potentieel te benutten, vol passie en plezier. Hoe draag jij hier als coach aan bij? Hoe begeleid jij je sporters in hun ontwikkeling, op hun persoonlijke pad en hun eigen ontdekkingstocht? Hoe help je ze om tot ongekende hoogte te stijgen? 

Communicatie speelt hierin een essentiële rol. Zuivere communicatie vanuit bewustzijn, met als doel om jezelf met andere te verbinden. Vanuit verbinding ontstaat vertrouwen en kan je de sporter vanuit een veilige bedding, helpen op zijn of haar persoonlijke missie. 

Leerdoelen
Na het volgen van de workshop:

  • Heb je inzicht gekregen in de betekenis van bewuste communicatie;
  • Leer je vanuit bewustzijn en compassie in contact te zijn met jezelf en de ander;
  • Heb je inzicht gekregen in verschillende communicatiestijlen;
  • Heb je het effect ervaren van diverse communicatiestijlen;
  • Ben je je bewust geworden van je eigen communicatiepatronen;
  • Heb je kennis gemaakt met verschillende niveaus van bewust communiceren.
Inspirerende workshopleider
Roxanna van Erp is zeer ervaren in dit thema en geeft sinds 2013 Mindfulness Based trainingen en coaching aan (top)sporters en coaches. De workshop over 'In verbinding coachen' is een verdiepende workshop en sluit goed aan op de workshop De kracht van mindfulness in coaching (18 april 2024). Ook zonder ervaring met mindfulness kan de workshop op 27 mei echter uitstekend gevolgd worden. 
 
Reviews
Door deelnemers aan eerdere workshops werd Roxanna als prettige docente beoordeeld en waren er complimenten voor de interactie tussen haar en de deelnemers.
Eerdere deelnemers beoordeelden workshop met een 9!
 

Doelgroep
Coaches, trainers en andere begeleiders in de sport. Daarnaast is deze workshop ook geschikt voor (topsport)begeleiders in het onderwijs en voor managers in (sport)organisaties.