Rijkswaterstaat en ProRail zoeken Infravernieuwers!

Ben jij ingenieur, technisch adviseur, project- of contractmanager? En wil je meer uit je werk halen? Wij zijn op zoek naar vernieuwers, omdenkers en creatieve specialisten met ambitie. Misschien wel iets voor jou...!

 

Bekijk de livestream

Waarin de rol van infravernieuwer uitgebreid wordt toegelicht door Frans Meijer (Rijkswaterstaat) en Thomas Reemers (ProRail).
https://www.wbnrs.live/infravernieuwers/

 

Voor professionals die kunnen omdenken

Heb jij hbo- of wo-niveau (technische studie is niet noodzakelijk), een aantal jaar werkervaring en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan is de Infravernieuwers een mooie kans. Met opgestroopte mouwen ga je werken aan verschillende vervang- en renovatieprojecten. De wereld hoeft niet op z’n kop maar jouw creatieve denkwijze brengt Nederland wel verder.

De sollicitatieprocedure is op dit moment nog in volle gang. Heb je vragen over de vacatures of sollicitatieprocedure: bel, mail of app met: Florijn Spoelstra (florijn.spoelstra@rws.nl, 06-51315695) of Bas van Bergen (Bas.vanBergen@prorail.nl, 06-39185041).

 

Rijkswaterstaat en ProRail werken intensief samen

Beide infraorganisaties zijn verantwoordelijk voor het in stand houden van de Nederlandse infrastructuur en staan voor dezelfde uitdagingen. Zeker waar het gaat om de vervanging en renovatie van honderden verouderde bruggen, tunnels, viaducten en duizenden kilometers spoor en weg komen ze elkaar tegen. Door samen te werken en van elkaar te leren, worden de twee organisaties sterker en beter.

Met de komst van de Infravernieuwers wordt de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en ProRail meer intensief. Je zal vanuit jouw reguliere functie als technisch-, project- of contractmanager dan wel technisch adviseur in dienst komen bij een van de organisaties.

 

Meer informatie & vragen

• Leestip: zeven vragen over infravernieuwers!

• Kijktip: video Samenwerken aan de toekomst

• Vragen over vacatures of sollicitatieprocedure: bel, mail of app met: Florijn Spoelstra (florijn.spoelstra@rws.nl, 06-51315695) of Bas van Bergen (Bas.vanBergen@prorail.nl, 06-39185041).


Deel dit ook met je netwerk:

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren