Rijkswaterstaat en ProRail zoeken Infravernieuwers!

Ben jij ingenieur, technisch adviseur, project- of contractmanager? En wil je meer uit je werk halen? Wij zijn op zoek naar vernieuwers, omdenkers en creatieve specialisten met ambitie. Misschien wel iets voor jou...! Op 18 juni ben je welkom bij de livestream waarin de rol van infravernieuwer uitgebreid wordt toegelicht en al je vragen beantwoord. Meld je wel even aan!

 

>> AANMELDEN LIVESTREAM

 

Voor professionals die kunnen omdenken

Heb jij hbo- of wo-niveau (technische studie is niet noodzakelijk), een aantal jaar werkervaring en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan is de Infravernieuwers een mooie kans. Met opgestroopte mouwen ga je werken aan verschillende vervang- en renovatieprojecten. De wereld hoeft niet op z’n kop maar jouw creatieve denkwijze brengt Nederland wel verder. Er zijn o.a. vacatures voor:

  • Technisch manager
  • Technisch adviseur staal
  • Adviseur industriële automatisering
  • Contractmanagers
  • Projectmanagers

 

Rijkswaterstaat en ProRail werken intensief samen

Beide infraorganisaties zijn verantwoordelijk voor het in stand houden van de Nederlandse infrastructuur en staan voor dezelfde uitdagingen. Zeker waar het gaat om de vervanging en renovatie van honderden verouderde bruggen, tunnels, viaducten en duizenden kilometers spoor en weg komen ze elkaar tegen. Door samen te werken en van elkaar te leren, worden de twee organisaties sterker en beter.

Met de komst van de Infravernieuwers wordt de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en ProRail meer intensief. Je zal vanuit jouw reguliere functie als technisch-, project- of contractmanager dan wel technisch adviseur in dienst komen bij een van de organisaties.

 

>> AANMELDEN LIVESTREAM

 

Kom kennismaken: livestream 18 juni

Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. De gesprekken voor de verschillende functies vinden momenteel online plaats. Wil je liever eerst wat meer informatie? Meld je aan voor de speciale online informatiesessie op 18 juni. In deze sessie vertellen wij alles over de samenwerking, hoe het werkt in de praktijk en hoe de pool van Infravernieuwers eruit komt te zien. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen.

 

Meer informatie & vragen

•   Leestip: zeven vragen over infravernieuwers!

•    Vragen over vacatures of sollicitatieprocedure: bel, mail of app met:
      Florijn Spoelstra (florijn.spoelstra@rws.nl, 06-51315695)
      Bas van Bergen (Bas.vanBergen@prorail.nl, 06-39185041)


Deel dit event ook met je netwerk:

gasten registratie formulier
 gasten registratie formulier