Inspiratiefestival Thuis in Taal 
Geef kinderen het woord

 

Woensdag 27 maart: Inspiratiefestival Thuis in Taal | Geef kinderen het woord
Op woensdag 27 maart tussen 15.30 en 20.00 uur bieden we een inspirerend programma met een ruime keuze uit ‘ateliers’, waarmee je de volgende dag in jouw werkpraktijk aan de slag kunt om meer kinderen het woord te geven. Denk aan onderwerpen als omgaan met meertaligheid, het voorbereiden en uitvoeren van een leeswandeling, maar ook zang, muziek en natuur als middelen om taal te versterken. Naast deze praktische invulling zal ook de innovatiekring voor beleidsmakers en schooldirecties plaatsvinden. Voor wie nog niet bekend is met Thuis in Taal, is er een introductie waarbij je natuurlijk ook direct aan het werk gezet wordt.

Op de informatiemarkt vind je stands met mooie materialen en interessante informatie. Ook verzorgen we een heerlijk buffet, zodat je onder het genot van een hapje en een drankje met collega’s uit het hele land kunt bijpraten over het samenwerken met ouders in het belang van de taalontwikkeling.

Kortom: een vol, divers en feestelijk programma met voor elk wat wils!

Houd het programma op deze website in de gaten. Naarmate het Inspiratiefestival dichterbij komt, delen wij meer specifieke informatie en zullen wij het programmaboekje voor de bijeenkomst online zetten.

Voor wie?
Het Inspiratiefestival is voor (aankomende) leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ib-ers, hun managers en directeuren van kinderopvang en onderwijs, beleidsadviseurs, bibliotheekmedewerkers, bestuurders en ieder ander die wil bijdragen aan een goede taalontwikkeling in samenwerking met ouders op school en thuis en meer wil leren over Thuis in Taal.

Meer informatie
De inschrijving van het festival staat open. Meld je eenvoudig aan door op het tabblad
aanmelden aan te klikken. Onderaan het aanmeldformulier tref je de mogelijkheid aan om deze aankondiging te delen met je eigen netwerk. Het Inspiratiefestival is gratis. Wel vragen we je vooraf aan te melden. Doe dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk 21 maart via het aanmeldformulier.

Wij kijken uit naar een inspirerende bijeenkomst!