Jaaropening HRBS en RBS

 

De jaaropening van HRBS en RBS vindt plaats op 26 augustus, op een prachtige, centrale locatie: het World Trade Center Rotterdam aan het Beursplein. Het is jouw kans om je collega’s na lange tijd weer eens in het echt te zien en gelijk een dosis inspiratie te krijgen om het nieuwe schooljaar mee te beginnen. Het programma is ook te volgen via een livestream die Engels wordt ondertiteld. 

Tijdens dit evenement met interessante gasten en live muziek werpen we een blik op de toekomst van de Business School en de verbindingen die we in het nieuwe jaar met elkaar en onze stakeholders kunnen maken. Met de uitreiking van de Onderwijs Inspiratie Award zetten we natuurlijk ook een aantal van onze collega's in het zonnetje.

Livestream en op locatie

Vanwege de coronamaatregelen die op dit moment voor eind augustus gelden, hebben we deze jaaropening een beperkt aantal plekken voor collega’s die we live kunnen verwelkomen in het WTC Rotterdam. Middels een livestream, zorgen we ervoor dat toch iedereen erbij kan zijn! Voor onze internationale collega’s zal de livestream Engels ondertiteld worden.   

Wil jij je collega’s graag weer in het echt zien en de opnames van de livestream bijwonen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier

Wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus wacht niet te lang!   

Datum: 26 augustus 
Tijd: 15.30 – 17.00 uur

(met na afloop een borrel voor bezoekers op locatie WTC) 

Zonder aanmelding ontvang je op dinsdag 24 augustus de link naar de livestream, zodat je online aan de bijeenkomst kunt deelnemen.