Sabine Uitslag - Gespreksleider
Sabine Uitslag is Chief Inspiration Officer van Werkplezier in de zorg, een initiatief van FWG Progressional People. Deze beweging heeft als doel om de knellende kaders in de zorg op te rekken en zo het werkplezier van professionals te vergroten. Sabine Uitslag is Voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA en heeft gewerkt voor het Wetenschappelijk instituut van deze partij. Ze is verpleegkundige en gezondheidswetenschapper aan de Universiteit Maastricht. Ze studeerde Top Class Bestuurskunde in de gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit.


Marjon BachraDirecteur-bestuurder JOGG
Marjon Bachra is directeur-bestuurder van JOGG. Zij leidt de organisatie sinds 2012, eerst vanuit het Convenant Gezond Gewicht, daarna vanaf 2015 als zelfstandige stichting. Na haar Master Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam startte zij haar carrière in het bedrijfsleven in 1998 bij Barentz B.V.  Vervolgens werkte zij in de periode 2003-2012 in diverse managementfuncties bij de Ministeries Economisch Zaken, Jeugd en Gezin, Onderwijs, Cultuur & Wetenschap en het Ministerie van Volksgezondheid. Daarbij lag de focus op preventie en jongerenparticipatie.


Talitha Muusse - Generatie expert
Talitha Muusse is ondernemer, gangmaker achter Blikverruimers en opiniemaker op radio en televisie over thema’s als diversiteitsbeleid, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap. Talitha adviseert bedrijven over duurzaamheid, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Ook is ze de drijvende kracht achter de Energieboot: een netwerk bestaande uit meer dan vijftig bedrijven die young professionals helpen bij het ontwikkelen van duurzame energieprojecten. Kenmerkend voor de initiatieven van Talitha is dat ze maatschappelijke idealen probeert te combineren met commerciële activiteiten; impact first!


Chaimae Fadis - Programmamedewerker Gelijke Kansen bij Ministerie OCW en
voormalig voorzitter Young010

Chaimae Fadis wil het verschil maken! Chaimae maakt zich hard voor talentontwikkeling van jongeren en vindt dat iedereen gelijke kansen zou moeten hebben. In diverse jongerenraden laat zij de stem van jongeren horen en zet zij zich in voor jongeren die een minder goed netwerk om zich heen hebben. Daardoor weet Chaimae precies wat jongeren nodig hebben en waar zij tegenaan lopen. Chaimae is oud-voorzitter van Young010 en heeft in het afgelopen jaar met ruim 400 jongeren gesproken. Luister niet alleen naar jongeren, maar doe er ook wat mee!
 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren