Leermeester Leerling Event

 

Weet je dat wij niets zijn zonder leerlingen? En dat onze leerlingen niets zijn zonder onze leermeesters? Jullie zijn de toekomst van de bouw. En daarom zetten we jullie in het zonnetje! Bouwmensen en Bouwend Zeeland nodigen je uit voor het Leermeester Leerling Event. Een unieke middag op een bijzondere locatie, met een toffe spreker die je vast wel kent. Ben jij erbij?

Ray Klaassens komt spreken!
Heb jij wel eens gehoord van Ray Klaassens van het televisieprogramma ‘Kamp van Koningsbrugge’? Ray komt spreken op ons Event en daar zijn wij ontzettend trots op. Die middag vormen we eenmalig het ‘Kamp van Zeelandbrugge' en zal Ray ons 3 uur lang entertainen. Met zijn unieke ervaring als leider binnen de Special Forces, confronteert en inspireert Ray, zoekt hij naar verschillen en overeenkomsten tussen leerling en leermeester en brengt hij jullie meer in verbinding met elkaar. Zijn prikkelende aanpak zet je op het puntje van je stoel! 

Een superleuke middag!
Verwacht een middag die vooral leuk en boeiend zal zijn. Lachen, luisteren en geboeid raken door inspirerende sprekers, samen met je collega's. Natuurlijk zorgen we voor een lekkere lunch bij aankomst en sluiten we af met een gezellig borrel en een goed gevulde maag. Meer informatie over dit toffe Event volgt spoedig.  

Meld je aan en blok onderstaande datum alvast in je agenda!
Datum      Donderdag 17 oktober 2024 
Tijd           12.30 - 18.30 uur
Locatie     Landlust, Nieuwdorp

Vragen 
Heb je vragen, twijfel je of het iets voor jou is, of wil je meer informatie? Mail dan gerust even met Anton Mullié van Bouwmensen of met Jos Lukasse van Bouwend Zeeland. Zij helpen je graag! 

Het definitieve programma maken we binnenkort bekend op deze Landingspagina.  
We verheugen ons je te verwelkomen op een dag vol inspiratie, verbinding en groei!​