Betreed de betoverende wereld van Winter Magie!

De dagen worden weer korter en de feestdagen staan voor de deur. We nodigen je graag uit om deze Winter Magie met ons te beleven tijdens het Kerstival op donderdag 21 december van 17.00 tot 21.00 uur. 

Het festival vindt plaats op onze twee locaties: Rochussenstraat en Academieplein, die omgetoverd worden in magische wintersferen. 

Wat staat er op het programma?
Maak je klaar voor een avond vol plezier en verwondering. Kom in stijl dineren in ons sfeervolle restaurant, waar je naast je maaltijd kunt genieten van magisch entertainment en doe mee aan een van onze workshops of activiteiten die je in winterse sferen brengen. 

Ontdek bijvoorbeeld de magische wintermarkt, waar je kunt winkelen voor unieke, handgemaakte schatten of zelf je eigen creaties kunt verkopen*. Of verwen jezelf, net als vorig jaar, in onze beautybar. Geniet daarnaast van de deuntjes van onze spetterende DJ of kom dansen in onze silent-disco. 

We hebben natuurlijk nog veel meer verrassingen in petto, maar die onthullen we op het festival zelf. Het belooft een magische avond vol verwondering te worden. Mis het niet en maak er samen met ons een onvergetelijk Winterfestival van! 

Aanmelden
Laat ons weten of je erbij bent, zodat we rekening kunnen houden met jouw komst. We hopen je 21 december te zien. 


Tot de 21e!

Mirjam, Jeroen en Robert