Kick-off nieuwe ondersteuningsplan

We zijn blij dat de omstandigheden het inmiddels mogelijk maken elkaar weer fysiek te ontmoeten en gezamenlijk het nieuwe schooljaar te openen. Zoals jullie weten geldt per 1 augustus jl. het nieuwe ondersteuningplan van het samenwerkingsverband. Dit gegeven verdient onze aandacht en daarom willen wij er op 7 september uitgebreider bij stil staan.

Een nieuw plan betekent uiteraard ook nieuwe doelen en verwachtingen.

Om een goede start te kunnen maken willen we samen met jullie kijken naar de vijf speerpunten voor de komende jaren. Wat betekenen die voor jouw (deel)team en met name ook voor jou. Wij zijn benieuwd naar jullie input en uiteraard is het van belang dat jullie aangeven wat je hiervoor van ons (als leidinggevenden in het samenwerkingsverband) verwacht in de ondersteuning bij  het realiseren van deze doelen. Door goede communicatie en professioneel samen te werken komt succes dichterbij. Daarin zijn jullie belangrijk.

Daarnaast zullen we ook gewoon het nieuwe jaar vrolijk inwijden.

We hebben een locatie uitgezocht waar we dit alles conform de Coronamaatregelen kunnen doen. Er wordt verzocht een mondkapje mee te nemen omdat je een stukje door Station Den Haag Centraal moet lopen. 

Programma

08.30uur - 09.00uur Inloop

09.00uur - 17.00uur Programma

 

12.00uur Lunch gezamenlijk

Programma

12.30uur - 13.00uur Inloop

13.00uur - 17.00uur Programma

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren