Sprekers

 

Thijs Landman – Ik ben in 2022 gepromoveerd op onderzoek waar ik een nieuwe behandeling heb getest voor patiënten met een herseninfarct. Daarnaast deed ik onderzoek naar de effecten van inspanning op de gezondheid van de bloedvaten in het brein. Na mijn PhD heb ik onder andere als arts gewerkt op de Intensive Care, spoedeisende hulp en bij de interne geneeskunde. Op dit moment ben ik huisarts in opleiding. Naast mijn werk heb ik tal van hobby’s, maar de belangrijkste is toch wel boogschieten. Vroeger heb ik zelf op hoog niveau geschoten, maar tegenwoordig houd ik me meer bezig met bestuurstaken en het geven van trainingen.

Harsh Bahrar– Na het afronden van mijn studie heb ik als arts-assistent bij de Interne Geneeskunde gewerkt. Nadien ben ik gestart met een promotietraject, waar ik onderzoek doe naar hart- en vaatziekten en het aangeboren immuunsysteem. Inmiddels ben ik gestart met mijn opleiding tot internist. In mijn vrije tijd probeer ik actief bezig te zijn in de sportschool, in de boulderhal of op de wielrenfiets.

Stijn Elbers – Ik ben in opleiding tot sportarts. In de sportgeneeskunde kan ik mijn passie voor sport combineren met mijn interesse voor het bewegingsapparaat en de inspanningsfysiologie. In het ziekenhuis probeer ik patiënten zo goed mogelijk te helpen met allerlei klachten die te maken hebben met beweging. Naast mijn werkzaamheden in het ziekenhuis ben ik ook regelmatig te vinden op mijn racefiets en op de tennisbaan om een balletje te slaan. 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren