Aanmelden online masterclasses rekenen-wiskunde voor onderwijsadviseurs

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven voor een online masterclass rekenen-wiskunde voor onderwijsadviseurs. U kunt zich ook opgeven voor meerdere data. De kosten zijn € 300,- voor de eerste masterclass die u volgt. Voor iedere volgende masterclass waar u zich ook direct voor inschrijft, betaalt u € 250,-. Wilt u samen met een collega gebruik maken van deze korting, dan kan dat door deze als 'extra persoon' toe te voegen onderaan dit formulier. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW.


Heeft u vragen over de inhoud, of iets anders rond de masterclasses, neem dan vooral contact op via begeleidersnetwerk-rw@kpnmail.nl.

Mijn gegevens zijn:

De inschrijving voor deze masterclasses wordt verzorgd door Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum

Wat doen we met deze ingevulde gegevens?

Wij en de cursusleider gebruiken uw ingevulde gegevens om u verder te informeren over de cursus en eventueel een factuur te kunnen sturen voor het genoemde bedrag. Lees meer over onze privacyvoorwaarden.
 

(Annulerings)Voorwaarden

Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst. Uw inschrijving is definitief wanneer u dit inschrijfformulier heeft ingediend. Indien u onverhoopt afziet van deelname, vindt er geen restitutie van de betaling plaats. Wel kunt u zich altijd laten vervangen door een collega.

U kunt zich bij corona-gerelateerde omstandigheden tot uiterlijk vier uur voor aanvang van de cursus afmelden door een e-mail te sturen aan de desbetreffende trainer en uitgeverij@vangorcum.nl. Dan blijft uw  aanmelding (en factuur en betaling) staan. Wij bieden u dan de mogelijkheid aan te sluiten bij een andere cursus. Wanneer u zich niet volgens bovenstaande voorwaarden heeft afgemeld en toch niet aanwezig bent, vindt er geen creditering van de factuur of restitutie van betaling plaats.

Velden met een * zijn verplicht.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren