Manifestatie Begeleidingskunde

 

Beste studenten, alumni, collega-begeleidingskundigen, docenten, 

Graag nodigen we jullie uit voor de tweede editie van de MBK-manifestatie op 

  • dinsdag 7 november in Rotterdam of
  • woensdag 8 november in Nijmegen

van 17.00 tot 21.00 uur.

De ontmoeting staat centraal, waarbij we de MBK community, het netwerk van begeleidingskundigen, graag willen verlevendigen en versterken. 

Sfeermaker
Michiel de Ronde zal de avond openen met het onderwerp: “de begeleidingskundige als sfeermaker”.

Workshops
Tijdens deze avond kun je deelnemen aan twee workshops. Je hebt de keuze uit vier workshops, die gegeven worden door begeleidingskundigen die vanuit kennis, kunde en ervaringen jullie willen inspireren en/of met jullie willen delen hoe ze kleuring geven aan het vak. De volgende vier workshops worden gegeven:

  • Zoektocht naar het positioneren en profileren van een eigen bedrijf als begeleidingskundige door Colette Montens, Elian Claassen en Martine Schilder 
  • Kijk, dan zie ik jou! - intuïtief tekenen door Martine Kuijsten
  • Oosterse en Westerse filosofie door Erfan Pourmohammadi 
  • Waar ben ik in vredesnaam mee bezig? - over de twijfels en fouten van een begeleidingskundige door Pieter LeRütte
  • Werken met verpleegkundigen aan professionele zeggenschap in de zorg (vanuit de werkgroep Begeleidingskundigen in het ziekenhuiswezen) door Trudy Geurts (mogelijk alleen in Nijmegen).

Maaltijd en netwerken

Voor een lichte avondmaaltijd wordt gezorgd. Ook is er voldoende tijd om met je vakgenoten bij te praten, vragen te stellen of diensten te delen.

Kosten

De kosten voor deze manifestatie zijn 10 euro*. Dit is inclusief maaltijd, drankjes én het nieuwste boek van Michiel de Ronde.

We kijken uit naar je komst!

 

* Dit bedrag is niet restitueerbaar; uiteraard kun je wel iemand jouw plaats in laten nemen als je onverhoopt verhinderd bent.