Meet & Greet event Inspecteurs Tilburg en Leiden (aanmelden kan nog tot 14 mei 23:59)

De Nederlandse Arbeidsinspectie controleert of bedrijven/werkgevers zich houden aan wetten, besluiten en regelingen op het terrein van arbeid (zoals bv. Wet minimumloon, de Arbeidsomstandighedenwet en de Arbeidstijdenwet). Verder spoort de Inspectie fraude, uitbuiting en georganiseerde criminaliteit binnen de keten van werk en inkomen op. Op het werkveld van arbeid signaleert ze ontwikkelingen en risico’s en meldt deze aan belanghebbende partijen. Als inspecteur pak jij deze overtredingen aan en werk je aan eerlijk, gezond en veilig werk en bestaanszekerheid voor iedereen.

Maar hoe ziet dat werk eruit? Wat doe je precies, welke inspecteurs rollen zijn er, krijg je daarvoor een opleiding en hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Als jij dat wilt weten, kom dan op 15 of 16 mei naar één van onze live events in Tilburg en Leiden. Deze zal op 15 mei in Tilburg plaatsvinden en 16 mei in Leiden. Vanaf 17:30 ben je van harte welkom voor een informatiesessie waarin we deze – en meer – vragen beantwoorden. Wil je alvast meer informatie over de verschillende inspecteurs rollen en locaties? Bekijk dan de opties in het menu.

Het programma

Tijdens deze avond maak je kennis met de verschillende teammanagers en inspecteurs. Zij vertellen je alles over hun werkweek, de aanpak als inspecteur en beantwoorden de vragen die je wilt stellen.

Aan het eind vertelt één van onze recruiters over de sollicitatieprocedure en het gesprek, maar geeft je ook tips. En natuurlijk zorgen we voor een maaltijd en een drankje.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren