Online Meet & Greet ROKT-Traineeship

Ben jij (bijna) klaar met je hbo-studie civiele techniek? Wil jij werken aan projecten aan zowel de opdrachtgevers- als opdrachtnemerskant? En wil jij een vliegende start van jouw technische carrière? Ga dan aan de slag als ROKT-trainee en start jouw technische carrière!

Het ROKT traineeship is een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, Provincie Overijssel, KWS en Traffic Service Nederland. Hier komt ook de naam van het Traineeship vandaan. Het Traineeship is speciaal ontwikkeld voor civiele techniek starters in Oost-Nederland. Tijdens dit Traineeship werk je gedurende 24 maanden aan 3 verschillende opdrachten. Elke opdracht duurt 8 maanden en geeft jou de ruimte om te ontdekken wat het beste bij je past. Zo werk je gedurende twee jaar aan jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling en werk je aan diverse uitdagende projecten binnen jouw vakgebied.

Wil je meer informatie over het ROKT-traineeship om te ontdekken of het iets voor jou is? Neem dan deel aan deze online Meet & Greet, waarbij we je meer vertellen over dit Traineeship, huidige trainees hun ervaringen vertellen en jij al je vragen kan stellen. 

Wat:        
Maak kennis met het ROKT-Traineeship

Wanneer:   
Dinsdag 11 mei van 15.30u - 17.00u

Waar:           
Via Microsoft Teams. De week voorafgaand aan het evenement krijg je vanuit de organisatie een e-mail met daarin meer informatie en het linkje naar de online sessie. 

Heb je vragen over dit online evenement? Neem dan contact op met Lisa Groot, campusrecruiter Rijkswaterstaat, via lisa.groot@rws.nl. 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren