Europalezing minister Kajsa Ollongren incl. liveopname Café Europa

Europa in tijden van oorlog

 

Woensdag 3 mei 2023 houdt minister van Defensie Kajsa Ollongren een Europalezing in Maastricht met als titel Europa in tijden van oorlog.

In aanloop naar de jaarlijkse Europa- c.q. Schumandag van 9 mei deelt zij haar visie op de Europese Unie na de Russische inval in Oekraïne. Wat is de impact van die oorlog en hoe zorgen we dat we Europa veilig houden?


Aansluitend zal de minister aanschuiven bij een liveopname van Café Europa, de Europapodcast van Haagsch College en Studio Europa Maastricht. Hier gaat minister Ollongren in gesprek met Mathieu Segers en Annette van Soest.

Dit Studio Europa-programma, bestaande uit de Europalezing en de podcastopname, is gratis toegankelijk voor het publiek en zal plaatsvinden bij de Muziekgieterij te Maastricht. Meld u hier aan.

Indien u niet fysiek aanwezig kunt zijn, kunt u zich aanmelden voor de livestream.

Programma

13.00 uur: Inloop
13.20 uur: Voorprogramma
13.30 uur: Europalezing minister Ollongren
13.55 uur: Opname podcast Café Europa
14.25 uur: Q&A met Mathieu Segers en Annette van Soest
14.35 uur: Borrel
 

Praktische informatie

  • Dit evenement vindt plaats in de Kleine Zaal van de Muziekgieterij. Dit evenement vindt plaats in de Kleine Zaal van de Muziekgieterij. Het aantal plaatsen is beperkt. Meld u daarom zo spoedig mogelijk aan.
  • Bent u toch verhinderd? Wij willen u vriendelijk verzoeken u zo spoedig mogelijk af te melden, zodat wij uw plaats kunnen afstaan aan andere gegadigden.
  • Tijdens dit evenement zullen foto's en video's (voor de livestream) worden gemaakt. Door u aan te melden voor dit programma gaat u hiermee akkoord.
  • AVG: wij vragen alleen gegevens van u die strikt noodzakelijk zijn. Deze gegevens zullen niet langer dan nodig worden bewaard.