Drieluik zakelijke en overige dienstverlening

Drie gratis online bijeenkomsten voor zakelijke en overige dienstverlening over het inzetten van klantcontact

Hoe bereik je jouw klanten en hoe profiteer je van digitale kansen voor jouw bedrijf? Als ondernemer is klantcontact erg belangrijk voor het opbouwen en onderhouden van je relatie met je klant.

Ook online zijn hiervoor veel mogelijkheden, hoe zet je handig je data in, welke tools kun je hierbij gebruiken en wat zijn de online klantcontact trends. Goede vragen die allemaal aan bod komen tijdens drie opeenvolgende gratis MKB Digicafés op dinsdagmiddag 2 november, 7 december en 11 januari. Meld je direct aan! 

Tijdens dit speciale drieluik van het MKB Digicafé nemen we je mee in de wereld van Online klantcontact, speciaal gericht op zakelijke en overige dienstverlening. In de online kennissessies delen experts alle ins & outs om hiermee succesvol aan de slag te gaan.

 

MKB Digicafé: AVG als kans!

dinsdag 2 november | 16.00 - 17.00 uur | gratis | online via MS Teams

Waar moet je rekening mee houden met het verzamelen, bewaren en gebruiken van gegevens van jouw cliënten of klanten? Roland Kok van Scamander Solutions B.V. neemt je mee en geeft handige tips in het omgaan met deze gegevens.

 

MKB Digicafé: CRM: heb jij nog tijd voor je klant?

dinsdag 7 december | 16.00 - 17.00 uur | gratis | online via MS Teams

Als je de klantreis van jouw cliënt in kaart brengt, weet je nog beter wanneer deze geïnteresseerd is in welke dienst van jou bedrijf. Susan Visser van Zeker Susan brengt focus aan in jouw dagelijkse werkzaamheden en geeft inzicht in handige tools.

 

MKB Digicafé: trends in online klantbenadering

dinsdag 11 januari | 16.00 - 17.00 uur | gratis | online via MS Teams

De online wereld biedt veel mogelijkheden voor klantcontact. Welke digitale trends komen eraan en hoe maak jij hier optimaal gebruik van? Schaap met de vijf poten Gijsbert van der Meulen geeft de aftrap in 2022 en zorgt ervoor dat jij weer helemaal op de hoogte bent!

 

Jong talent staat voor jou klaar in de digiwerkplaats

Tijdens het MKB Digicafé maak je ook kennis met Digiwerkplaats Rijnmond en MKB Digiwerkplaats Haaglanden. Vanuit deze digitale werkplaatsen staan studenten van diverse opleidingen voor je klaar om te helpen met digitaliseringsvraagstukken. Maak kennis, ga in gesprek en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

 

Het MKB Digicafé is een initiatief van:

en wordt mede mogelijk gemaakt door:

MRDH, MKB010>>Next, Gemeente Rotterdam, Den Haag, Delft, Zoetermeer en Schiedam, Rabobank,
MKB Nederland regio Rotterdam-Rijnmond, MKB Delft, VNO NCW, Netwerk Zoetermeer en Retail Innovatie & Experience Campus