Save the date | 9 juni 2022 | Rotterdam

 

Beleef innovatie in het economisch en business onderwijs!

Hoe zien bedrijven er uit die bijdragen aan ‘een economie die deugt’? En hoe zorgen we dat onze bedrijven dit gaan doen? Op hogescholen in heel Nederland houden docenten, onderzoekers én studenten zich met deze vragen bezig.
De economie van morgen is een economie waarin iedereen op een (vol)waardige manier kan meedoen en meekomen. Een economie die snapt dat de wereld meer is dan een verzameling resources die we naar hartenlust maar kunnen pakken en (op)gebruiken. Een economie waar je, kortgezegd, echt zou willen wonen. Waar je je kinderen wilt laten wonen.

 

Maar hoe komen we daar?

Docenten, onderzoekers en studenten bevragen niet alleen het oude economische denken maar ontwikkelen nieuwe zienswijzen, praktische modellen en tools voor de economie van de toekomst. Waar zijn al deze onderwijsvernieuwers mee bezig?

Op 9 juni 2022 organiseren Hogeschool Rotterdam en De Haagse Hogeschool het eerste NewBee Fest. Een verzameling van inspiratie voor het toekomstige economisch onderwijs in allerlei vormen en maten. Kom ervaringen delen, nieuwe dingen ontdekken, dilemma’s voorleggen, tools uitproberen. 

Dit festival is anders. Zonder plenaire key-note speakers of pogingen om te komen tot een overkoepelend onderwijsinnovatieprogramma voor heel Nederland. Het wordt een dag met mensen die elkaar vinden op de noodzaak, het plezier en het geklooi rond de vernieuwing van business & economisch onderwijs. Kom je ook?

 

Meld je hier aan 

 

Tot 9 juni!

 

Team NewBee Fest, editie #1

  • Kees Klomp (lector Betekeniseconomie, Hogeschool Rotterdam)
  • Remko van der Pluijm (docent-onderzoeker, kenniscentrum Business Innovation, Hogeschool Rotterdam)
  • Martijn van der Linden (lector New Finance, De Haagse Hogeschool)
  • Kim Poldner (lector Circular Business, De Haagse Hogeschool)
  • Jacco van Uden (lector Change Management, De Haagse Hogeschool)