FEstivol introspectie

Dinsdag 21 maart is het tijd voor het eerste Festivol Introspectie. We hebben nu twee keer "Ruimte In Zicht" georganiseerd, een festivol inspiratie. Dat blijft bestaan en komt in het najaar weer terug. Waar "Ruimte In Zicht" gaat over de buitenwereld naar binnen halen, gaat het Festivol Introspectie, hoe kan het ook anders, over de blik naar binnen. 

Festivol Introspectie is een 'studiedag', maar dan anders. Een belangrijke merkwaarde van Nimeto is samenwerken. Dat kan alleen als we elkaar heel goed kennen. Binnen de muren van onze gebouwen gebeurt meer dan we vaak van elkaar weten. En zijn er kwaliteiten aanwezig die je niet van de ander kent. Bovendien: als werknemer van Nimeto zijn we allemaal ook ambassadeur van het merk Nimeto. Dan kunnen we maar beter heel goed weten wat dat merk eigenlijk allemaal te bieden heeft.

Op deze aanmeldsite kun je alle informatie vinden over de workshops waar je per ronde aan deel wilt nemen. Doe dit vóór 13 maart! Vol is vol; aarzel dus niet en maak je keuzes!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren