Hoe houd je sporters gemotiveerd en betrokken in tijden van stress en onzekerheid?Het jaar 2020 is ten einde en het nieuwe jaar is begonnen. Waar sporters andere jaren in de kerstvakantie konden reflecteren op hun ontwikkeling en prestaties tijdens de herfstmaanden en zich verheugen op het tweede deel van het seizoen, is dat dit jaar totaal anders. We zitten midden in de tweede lockdown, waarin het beoefenen van georganiseerde sport nauwelijks mogelijk is. Dit stelt zowel sporters als coaches voor nieuwe uitdagingen.

Zo zijn veel sporters hun wekelijkse uitlaatklep kwijt en lijken de vooruitzichten weinig positief. Sporters kampen met stress en motivatieverlies. Hoe ga je hier als coach mee om? Hoe help je ze het plezier in hun sport te behouden? Hoe houd je ze gemotiveerd om thuis in beweging te blijven? En hoe houd je ze betrokken bij het team? 

In deze intervisie sessie gaat sportpsycholoog Marjolein Torenbeek dieper op deze vragen in. Vooraf ontvang je drie opnames waarin Marjolein relevante inzichten uit de sportpsychologie bespreekt:

Deel 1 - omgaan met tegenslagen
Deel 2 - motivatie, betrokkenheid en focus houden
Deel 3 - opdracht/casus ter voorbereiding op de interactieve sessie 

Op maandag 15 februari (19.30 - 21.00 uur) krijg jij als coach de mogelijkheid om samen met Marjolein en de andere coaches die deelnemen te sparren over de problemen waar je tegenaan loopt. Dit doen we aan de hand van opdrachten, discussies in kleine groepjes en een Q&A. Deel nu alvast jouw vraag of casus met Marjolein zodat je er zeker van bent dat deze op 15 februari besproken wordt. 

Interessante korting!
Prijs voor deelname aan de Intervisie Sessie bedraagt € 35,- voor NLcoach leden en € 65,- voor niet NLcoach leden. Schrijf nu in!  


NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie vind je op https://www.nlcoach.nl/product/basis-lidmaatschap