Geachte genodigden,

Na de teleurstelling dat wij wegens de Corona maatregelen genoodzaakt waren de NMA Lezing van 26 januari 2022 te annuleren hebben wij nu goed nieuws. Wij zijn verheugd u mee te kunnen delen dat de NMA Lezing alsnog plaats zal vinden op dinsdag 3 mei 2022!

Team organisatie NMA lezing

'Nooit Meer Auschwitz' Lezing 

Spreker: Debórah Dwork

Het Nederlands Auschwitz Comité, het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies en de Sociale Verzekeringsbank nodigen u uit voor de 18de 'Nooit Meer Auschwitz' Lezing door:

Professor Debórah Dwork is sociaal- historicus en gespecialiseerd in de geschiedenis van de Holocaust. 

Aansluitend ontvangt mw. Dwork de Annetje Fels Kupferschmidt Onderscheiding.

De lezing is in het Engels en vindt plaats op:

Dinsdag 3 mei 2022 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam

De lezing wordt gehouden van 15.00-16.30 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur.

Na afloop is er tot 18.00 uur gelegenheid om na te praten in de hal van het KIT.

Aanmelden kan uiterlijk tot 26 april 2022 of zolang als er plaatsen beschikbaar zijn. U ontvangt uw toegangsbewijs na uw registratie direct per e-mail. Indien u deze niet gelijk in uw inbox aantreft, checkt u dan s.v.p. uw spamfolder.

Om zoveel mogelijk verschillende mensen en organisaties in de gelegenheid te stellen de lezing bij te wonen, kunnen maximaal 2 personen per organisatie zich opgeven.

De lezing kan alleen plaatsvinden als de dan geldende Coronamaatregelen dit toelaten. De huidige corona maatregelen verplichten ons iedere aanwezige te controleren op een geldig coronavaccinatie- of negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur). Indien u niet akkoord gaat met het tonen van deze bewijzen dan kunnen wij u helaas niet toelaten tot de de NMA Lezing. Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en de dan geldende maatregelen.

 

Meld u aan

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren