Nationaal Obesitas Congres 2024

 

Op vrijdag 8 maart 2024 vindt het Nationaal Obesitas Congres plaats. Een congres bedoeld voor alle zorgverleners die zich bezig houden met de zorg voor patiënten met obesitas. Een zeer gevarieerd programma wordt op dit moment door de programmacommissie samengesteld.


Schrijf nu in en maak t/m 31 december 2023 gebruik van het gereduceerde inschrijftarief!. Klik hier om direct in te schrijven


Klik hier om op de hoogte gehouden te worden over het programma


Het Congres is een initiatief van Partnerschap Overgewicht Nederland (PON); een koepelorganisatie van medische en paramedische beroepsverenigingen, patiëntenorganisaties, wetenschappelijke en publieke gezondheidsorganisaties en zorgverzekeraars. Het PON werkt in gezamenlijkheid aan een optimale aanpak van overgewicht en obesitas.

Ga naar de website voor meer informatie: www.partnerschapovergewicht.nl


Het Congres wordt georganiseerd door het Obesitas Platform (OBPL); een online platform dat betrouwbare informatie rondom obesitas op toegankelijke wijze beschikbaar maakt voor zorgverleners actief in obesitaszorg. Naast productie van (geaccrediteerde) live webinars en e-learnings verzamelt OBPL nieuws van relevante websites op het gebied van obesitas. In de vorm van artikelen en video’s worden de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten o.a. van (internationale) congressen gedeeld.

Ga naar de website voor meer informatie: www.obpl.nl

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren