70-jarig NVvN lustrum

 

Op vrijdag 10 november 2023 vieren we het 70-jarige lustrum van de NVvN op de prachtige locatie van Naturalis in Leiden. Het thema is (Re)Generation en we nemen u die dag mee van het verleden naar het heden en tot slot naar de toekomst van de neurochirurgie. 

Na een inhoudelijke strijd om de Verbiestprijs volgt een meeslepend programma met Coen Verbraak als dagvoorzitter en sprekers zoals Joris Luyendijk, Dai Carter en Japke-d. Bouma. Het complete programma vindt u hier

NVvN leden zijn samen met hun partner uitgenodigd voor het lustrum. In de ochtend zal de Algemene Ledenvergadering (ALV) en het wetenschappelijke deel van het programma plaatsvinden. Om 11:30 uur wordt het Lustrum officieel geopend en is uw partner ook van harte welkom. Er is gratis toegang tot Naturalis op vrijdag 10 november zodat er ook nog genoten kan worden van één van de grootste natuurhistorische collecties over biodiversiteit ter wereld. 

De dag wordt in stijl afgesloten met een diner en een spetterend feest. Een hotelovernachting kan tegen een gereduceerd tarief geboekt worden. Klik hier voor meer informatie. 

Plan uzelf dus vrij, gun de AIOS/PA’s hun vrije dag en schrijf u vandaag nog in!

Om het lustrum mogelijk te maken wordt aan de deelnemers een toegangsprijs gevraagd van € 100,- voor NVvN leden, € 50,- voor partners van NVvN leden en € 75,- voor AIOS, Physician Assistants en Verpleegkundig specialisten. Deze bedragen gelden voor het gehele programma. 

Met vriendelijke groet en tot vrijdag 10 november!
Namens de lustrumcommissie,
Anne Kleijn
Anouk Smeets

Hanne-Rinck Jeltema
Pieter Nachtergaele
Rob Nabuurs

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren