Ontmoet de overheid

Een bijdrage leveren om Nederland een stukje mooier te maken. Voor beter onderwijs, sociale zekerheid en zorg. Daar kun jij ook aan meewerken. Hoe? Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) zetten gezamenlijk hun deuren open om daar antwoord op te geven. Zo kan jij ontdekken of een carrière bij een van deze ministeries iets voor jou is.

Waarom nodigen we je uit?

We begrijpen dat je je misschien afvraagt hoe het is om bij een ministerie te werken. En we weten ook dat solliciteren soms een overweldigend proces kan zijn. Daarom bieden we jou de kans om ons beter te leren kennen in een ontspannen en informele sfeer. Je kunt onze collega’s ontmoeten en meer te weten komen over het werken bij het ministerie en jouw (volgende) carrièrestap.

Je kan in gesprek gaan met verschillende medewerkers, want zij kunnen jou natuurlijk het beste vertellen wat het werk inhoudt. Of je nu geïnteresseerd bent in beleidsvorming, bedrijfsvoering (financieel, HRM, managementondersteuning), inspectie, juridisch of projectmanagement. Geef tijdens het aanmelden aan welke onderwerpen/functies jij interessant vindt en wij zorgen voor een zo goed mogelijke match.

Wij regelen een hapje en een drankje

De gesprekken vinden plaats in een ontspannen en informele sfeer.  Wij zorgen voor de (borrel)hapjes en drankjes tijdens de eerste shift en bij de tweede shift zorgen wij voor een tafel vol pizza’s, inclusief vegetarische, veganistische en halal opties.

Iedereen is welkom

Omdat we een zo breed en divers mogelijke doelgroep willen bereiken, is het meesturen van een cv of motivatiebrief niet nodig. Dus lees jij dit en wil je dit niet missen? Meld je dan hier tot en met 29 mei aan voor dit event.

Wanneer en waar

Datum: donderdag 6 juni 2024

Tijd: 14:15 - 16:15 of 16:45 - 18:45

Locatie: Parnassusplein 5, 2511 VX Den Haag

Meer over de ministeries

Over OCW

Werken bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) is de kans om een verschil te maken in het leven van mensen en de toekomst van ons land. Werk mee aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW biedt meer mogelijkheden dan je misschien denkt. Ontdek wat we doen en vind de vacature die bij jou past.

Over SZW (Kerndepartement, Nederlandse Arbeidsinspectie en RSO)

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werkt aan eerlijk, gezond en veilig werk in Nederland. Iedereen moet de kans krijgen om mee te doen en zich te ontwikkelen zodat je zelf kan bijdragen aan je eigen toekomst. Als het tegenzit zorgen we voor een vangnet, en als je met pensioen gaat voor een inkomen.

De Nederlandse Arbeidsinspectie zie erop toe dat werk veilig, gezond en eerlijk uitgevoerd kan worden en dat fraude aangepakt wordt. Als er misstanden zijn, treden we op.

De Rijksschoonmaakorganisatie (RSO) is de vakkundige schoonmaakdienstverlener van en voor de Rijksoverheid. Met onze bevlogen medewerkers centraal, zorgen wij voor plezierige en schone werkplekken voor onze collega’s bij de Rijksorganisaties.

Over VWS

Bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zetten we ons in voor een gezond, fit en veerkrachtig Nederland. Met en voor iedereen. De maatschappelijke opgaven waaraan we werken zijn complex en grijpen diep in de samenleving in. Of je je nu bezighoudt met de toenemende zorgvraag, digitalisering van de zorg, de aanpak van kindermishandeling of het omgaan met epidemieën: dit werk doet er écht toe.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren