Voorwoord

Beste collega,

Afgelopen jaar zijn voor het eerst in vele jaren de OverEINDse dagen dichter bij huis gehouden in de Noord Franse stad Lille. Voor velen is dit erg goed bevallen en voor 2024 is Spa in de Belgische Ardennen de volgende locatie voor deze congresreis.

Als organisatie hechten we veel belang aan het adagium ''Samen uit, samen thuis'' en raden iedereen aan de reis van begin tot eind mee te maken. Dit jaar zal de 1e dag plaatsvinden op een schitterende locatie nabij Eupen waarna we verder rijden richting Spa.

In Spa beschikken we over een hotel in het centrum van het dorp met prima congresfaciliteiten. In de ochtenden worden workshops gegeven door een huisarts aangevuld met 2 specialisten uit de regio. Door de centrale ligging midden in de Ardennen is er in de middag voldoende tijd de omgeving te verkennen met outdoor activiteiten of jezelf onder te dompelen in 1 van de kuuroorden.

In de avonden zullen we enkele heerlijke Belgische restaurants bezoeken en daarna is er voor jullie de optie 1 of meerdere Belgische biertjes te proeven in lokale kroegjes.

Als organisatie denken we iedereen zeer interessante en gezellige 4 dagen te kunnen aanbieden van 10-13 april 2024!

Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten in Spa komend jaar!

Met OverEINDse groeten, Ralf Bollen, voorzitter