PAO cursus Jaaroverzicht 

Arbeidsrecht 2021

Data: 25 november 2021

Website:

https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/onderwijs/course/jaaroverzicht-arbeidsrecht

Beste aanmelder,

Uw aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling. Onderaan dit formulier kunt u kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. U wordt dan doorgeleid naar OBP, het online betaalplatform. U kunt direct betalen via iDeal, kredietkaart (Visa of Master), of Paypal en u krijgt meteen een betalingsbewijs.
 

Indien u liever het bedrag binnen 30 dagen wilt laten overmaken via uw instelling of bedrijf, kies dan voor de optie "SEPA/overboeking per bank". Daarna kunt u de factuurgegevens invullen en krijgt u een mail met een betalingskenmerk. Stuur deze mail door naar chantal.meertens@maastrichtuniversity.nl. U ontvangt dan een factuur.

Dit e-mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging, het toesturen van het digitale cursusmateriaal en de evaluatie.

Cursusmateriaal: 
Ik ontvang het digitale cursusmateriaal enkele dagen voor de cursus per e-mail.

Accreditatie 
Wij vragen voor deze cursussen accreditatie aan. Advocaten kunnen het deelnamecertificaat gebruiken voor opleidingspunten. 

Verhinderd?
U kunt zich kosteloos afmelden tot 14 dagen voor het event. In geval van no-show of annulering vanaf 14 dagen voor het event zijn wij genoodzaakt de volledige cursuskosten in rekening te brengen.

Opnames en foto’s
De PAO cursussen kunnen worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan (nu of in de toekomst) gebruikt worden voor onderwijs- en promotiedoeleinden, publicatie op het Internet zoals de website van Maastricht University en publicatie op de social mediakanalen van Maastricht University. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dat kenbaar maken bij de organisatie van het event via PAO@maastrichtuniversity.nl

€ 382,50

Totaal: € 382,50