PAO cursus Handhaving 

Datum: 18 maart 2021

Website:

https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/onderwijs/course/actualiteiten-handhaving-1

Beste aanmelder,

Uw aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling. Onderaan dit formulier kunt u kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. U wordt dan doorgeleid naar OBP, het online betaalplatform. U kunt direct betalen via iDeal, kredietkaart (Visa of Master), of Paypal en u krijgt meteen een betalingsbewijs.
 

Indien u liever het bedrag binnen 30 dagen wilt laten overmaken via uw instelling of bedrijf, kies dan voor de optie "SEPA/overboeking per bank". Daarna kunt u de factuurgegevens invullen en krijgt u een mail met een betalingskenmerk. Stuur deze mail door naar chantal.meertens@maastrichtuniversity.nl. U ontvangt dan een factuur.

Dit e-mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging, het toesturen van het digitale cursusmateriaal en de evaluatie.

Cursusmateriaal: 
Ik ontvang de Zoomlink en het digitale cursusmateriaal enkele dagen voor de cursus per e-mail.

Accreditatie 
Wij vragen voor deze cursussen accreditatie aan. Advocaten kunnen het deelnamecertificaat gebruiken voor opleidingspunten. 

Verhinderd?
U kunt zich kosteloos afmelden tot 5 dagen voor het event. In geval van no-show of annulering vanaf 5 dagen voor het event zijn wij genoodzaakt de administratiekosten van € 50,- in rekening te brengen.

Opnames en foto’s
De PAO cursussen kunnen worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan (nu of in de toekomst) gebruikt worden voor onderwijs- en promotiedoeleinden, publicatie op het Internet zoals de website van Maastricht University en publicatie op de social mediakanalen van Maastricht University. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dat kenbaar maken bij de organisatie van het event via PAO@maastrichtuniversity.nl

Algemene Voorwaarden 
De voorwaarden die van toepassing zijn op de cursussen van de FdR-UM kunt u vinden via deze link: algemene voorwaarden.
Uw gegevens worden alleen gebruikt om u te contacteren met betrekking tot deze registratie. 

€ 238,50

Totaal: € 238,50