Wil jij graag brede technische ervaring opdoen met infrastructurele projecten? Wil jij je ontwikkelen tot expert op het gebied van stalen bruggen? Zie jij jezelf aan de slag gaan als technisch adviseur, maar spreekt het uitvoeren van analyses, berekeningen en onderzoeken je ook aan? Dan kies je voor het “Young professional programma” van Rijkswaterstaat. De eerste lichting van dit nieuwe programma start in september 2021 en jij kan daar tussen zitten! 

Wat: 

Tijdens deze Meet & Greet maak je kennis met (staal)techniek bij Rijkswaterstaat, Arup en TNO. Collega's vertellen meer over hun werkzaamheden en jij kan al je vragen stellen. Ook krijg je de mogelijkheid om alvast kennis te maken met de recruiter. Oftewel: tijdens dit event ontdek je of dit Young Professional Programma goed bij jou past!


Voor wie:
HBO- en WO-studenten die recentelijk hun diploma behaald hebben in een technische richting. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met staal. 

 

Wanneer:   
Vrijdag 25 juni van 14.00u - 15.30u.

 

Waar:           
Via Microsoft Teams. De week voorafgaand aan het evenement krijgen alle deelnemers van ons een e-mail met daarin het linkje naar de online sessie. naar de online sessies. Op de dag zelf ontvang je een reminder.

Heb je vragen over dit online evenement? Neem dan contact op met Lisa Groot, campusrecruiter Rijkswaterstaat, via lisa.groot@rws.nl. 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren