16 november Risk Event 2023

Hey, ChatGPT: can I trust you?

 

Donderdag 16 november 2023 vindt voor de 4e maal het ISACA Risk Event 2023 plaats. Het congres dat plaatsvindt in samenwerking met IIA, NOREA en PvIB. 

Het centrale thema dit jaar is AI (Artificiële Intelligentie) oftewel kunstmatige intelligentie. Is AI een vloek of een zegen? Biedt het kansen of is het een gevaar?
Zo ook ChatGPT, een chatbot die vragen kan beantwoorden gebaseerd op AI. In november 2022 werd ChatGPT gelanceerd en trok meteen de aandacht vanwege zijn gedetaillieerde reacties en uitgesproken antwoorden, hoewel de feitelijke nauwkeurigheid ervan wordt bekritiseerd. 

Deze dag zullen we AI in vier uiteenlopende stromen verder belichten, te weten

  • AI basics & foundation
  • Responsible AI (or AI legal & compliance)
  • Corporate AI
  • AI and Security

Elke stroom bevat verschillende seminars van topsprekers en jij bepaalt zelf welke je bij wilt wonen. Op de programmapagina vind je alle namen van sprekers terug.

Gedurende de dag is er voldoende tijd om sprekers en overige deelnemers te spreken tijdens de breaks, lunch, borrel en diner.

Het ISACA Risk Event richt zich voornamelijk op 
(IT) Risk Managers en Risk Consultants, Security/Privacy en Cyber specialisten, IT- Auditors, CIO’s, (Senior) Management, Thought leaders in organisaties, Business informatie managers, Application managers, Project- en servicemanagers en Consultants in de IT branche.

Mis dit event niet en meld je aan.

Deelname aan het event geeft recht op 6 CPE punten.

We stellen het zeer op prijs als je het event promoot via onderstaande social media met de hashtag #RiskEvent23


ISACA organiseert dit congres in samenwerking met 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren