Meet & Greet voor de functie van medewerker Control Center

Heb jij interesse in de functie van medewerker Control Center in Helmond? Wil je meer weten over de rol en het werkveld eromheen: meld je dan vrijblijvend aan voor de Meet & Greet! Tijdens deze online sessie vertellen verschillende collega’s van Rijkswaterstaat over hun baan, hoe je kan solliciteren en natuurlijk beantwoorden wij jouw vragen.

 

Wanneer: vrijdag 15 januari (11.00 - 12.00 uur)

Waar: online via je tablet, laptop of mobile

>> AANMELDEN

 

Wat houdt de functie in?

Is er een storing aan een camerasysteem in de Koning Willem-Alexandertunnel (Maastricht)? Dan komt een medewerker van het Control Center direct in actie om dit zo snel mogelijk op te laten lossen. Hetzelfde geldt voor incidenten aan ICT-systemen rondom waterkeringen, scheepvaartroutes en wegverkeer.


Als medewerker control center maak je een analyse van het incident, stuur je de juiste service- of technische dienst erheen, houd je het verloop in de gaten en controleert of het defect is opgelost. Jij bent de spin in het web om iedereen te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment. Klik hier voor de complete vacature.

 

Ben jij geschikt als medewerker Control Center?
•    Opleiding; je hebt een mbo 4 diploma waarbij een specifieke richting niet vereist is. Ervaring met ITIL is geen must, wel een pre. Wij bieden je een opleiding aan als voorbereiding op je nieuwe rol, zowel theorie als meteen in het werkveld.
•    Geen 9-tot-5 instelling; je bent flexibel in je werktijden. Samen met je team werk je in een roosterdienst, ook in het weekend en buiten de reguliere kantoortijden. Want het wegen vaarverkeer gaat 24/7 door.
•    In de buurt; je woont op max. 60 minuten reistijd van Helmond

 

Ben je nu toch wel nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan.

 

Heb je verdere vragen?

Laat het ons gerust weten. Bel, mail of app met adviseur Werving & Selectie Michel Ubels, op 06-48501642, michel.ubels@rws.nl


Wil je dit event met iemand delen? Maak gebruik van onderstaande icoontjes.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren