Meet & Greet 14 oktober 2021

Heb jij interesse in de functie van wegverkeersleider in Helmond, Rhoon, Utrecht, Velsen of Wolfheze? Wil je meer weten over deze dynamische baan? Meld je dan aan voor de Meet & Greet! Tijdens deze online sessie vertellen wegverkeersleiders uit de betreffende regio's over hun baan, hoe je kunt solliciteren en kan je al jouw vragen stellen.

 

Wat houdt de functie van wegverkeersleider in?

Als wegverkeersleider bij Rijkswaterstaat waarborg je de veiligheid van de weggebruikers, hulpdiensten en ketenpartners op de weg. Door middel van camerabeelden en geautomatiseerde systemen handel je incidenten af en geleid je het verkeer in goede banen. Dit doe je vanuit de verkeerscentrale achter je computer via camerabeelden en geautomatiseerde systemen. Is het erg druk? Zijn er ongevallen of werkzaamheden? Dankzij jou weten weggebruikers, hulpdiensten, mobiele verkeersleiders en informatiediensten precies wat er aan de hand is.

 

Ben jij een geschikte wegverkeersleider?

  • Achtergrond & opleiding; je hebt een mbo-4 diploma waarbij een specifieke richting niet vereist is. Wij bieden je namelijk een opleiding aan als voorbereiding op je nieuwe rol, zowel theorie als meteen in het werkveld zelf.
  • Geen 9-tot-5-rooster; je bent flexibel in je werktijden. Samen met je team werk je in een roosterdienst, ook in het weekend en buiten de reguliere kantoortijden. Want het wegverkeer gaat natuurlijk 24/7 door.
  • In de buurt; je woont max. 45 minuten reistijd van de verkeerscentrale.
  • Rijbewijs; je beschikt over rijbewijs B.

 

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de Meet & Greet!

Wanneer: donderdag 14 oktober (16.30 - 17.30 uur)

Waar: online via je tablet, laptop of mobiel; je ontvangt een paar dagen voorafgaand een link naar de sessie

 

>>AANMELDEN

 

Vacatures wegverkeersleider

Op dit moment zijn er vacatures voor wegverkeersleiders in:

Heb je verdere vragen?

Laat het ons gerust weten. Bel, mail of app met adviseur Werving & Selectie Djoeke Bour, op 06-280 82 146, djoeke.bour@rws.nl.


Wil je dit event met iemand delen? Maak gebruik van onderstaande icoontjes.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren