30 juni - Meetup Asset Management

Ben jij een assetmanager die graag up-to-date blijft binnen het vakgebied? Sta je open voor nieuwe kennis en contacten? Op woensdag 30 juni organiseert het Kennisnetwerk Asset Management een inspiratie sessie rondom de steeds meer en snellere data die beschikbaar komt bij inspecties. Een interactieve discussie waar ook ruimte is om te netwerken. 

 
Hoe gaan we met de steeds meer en snellere data van de inspecties om?

Mede door de inzet van drones, die ook op moeilijk bereikbare plekken informatie kunnen ophalen, komt er veel en snellere data vrij. Zo krijgt Rijkswaterstaat beter in beeld wat de staat van bruggen, viaducten, rivieren en sluizen is. Aan de ene kant zien we meer, tegelijkertijd zijn de middelen voor onderhoud beperkt. Wat betekent dit voor het vakgebied assetmanagement? 

Voor wie?

Naast vakgenoten die zich al hebben aangemeld bij het Kennisnetwerk Assetmanagement, is de meetup ook interessant voor senior-, medior- en startende assetprofessionals. De meetup en het kennisnetwerk is bedoeld om kennis te delen, van elkaar te leren en samen het vak naar een hoger niveau te tillen.

 

>>AANMELDEN

 

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Julia van Zeist via julia.van.zeist@rws.nl of 06 - 501 66 355.

 

Wil je dit event met iemand delen? Maak gebruik van onderstaande icoontjes.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren