15 oktober - Security challenge: Capture the Flag

Ben jij een cyberspecialist en wil je weten hoe Rijkswaterstaat Nederland beschermt tegen cyberbedreigingen? Laat op vrijdag 15 oktober jouw expertise zien in de challenge Capture the Flag. Daarnaast is er ook ruimte om te netwerken. 

Handig om te weten

  • Datum: vrijdag 15 oktober 2021
  • Tijd: van 14.15 tot 18.00 uur
  • Locatie: online of op de locatie Griffioenlaan 2, 3526 LA, Utrecht. De keuze is aan jou!
  • Voorafgaand inschrijven via deze link: 'Aanmelden'
     

Locatie
Dit evenement gaat zowel live als online plaatsvinden. Geef bij het aanmeldformulier aan waar je voorkeur naar uit gaat. Bij het live evenement is er een borrel na afloop van de challenge.

Security Operations Center - Rijkswaterstaat
Een grote organisatie als Rijkswaterstaat is afhankelijk van omvangrijke IT-systemen en –netwerken. Wat als deze worden bedreigd of aangevallen? Gelukkig is er het Security Operations Center (SOC). Zij voorkomt cybersecurity-incidenten en zorgt bij daadwerkelijke aanvallen dat de gevolgen beperkt blijven. Als specialist binnen dit center werk je mee aan de verbetering van de digitale veiligheid van de Nederlandse infrastructuur en de bestrijding van cybercrime.

Hack the Drone
Heb je nog niet veel ervaring in cyber security maar wil jij wel je expertise laten zien? Meld je dan hier aan voor Hack the Drone.

Heb je vragen over dit event?
Bel, app of mail naar recruiter Celine Le (06 - 152 91 534 / celine.le@rws.nl).

 

Deel dit event!
 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren