Sleep-Inn OWee 2023

 

Via onderstaand formulier kun je jouw huis aanmelden als Sleep-Inn huis. Als de inschrijving rond is, kunnen er van zondag 13 augustus tot en met donderdag 17 augustus deelnemers blijven slapen. Dit jaar moet er bij het inschrijven een checklist over brandveiligheid doorlopen worden.Het invullen van het formulier duurt een paar minuutjes. 

Voor de deelnemers is het belangrijk om contact met jullie op te kunnen nemen. In onze communicatie geven wij daarom jullie adres, e-mailadres en telefoonnummer door aan de deelnemers. Hieronder geef je aan hiermee akkoord te gaan. 

Checklist brandveiligheid

Tot slot volgt nu een checklist i.v.m. brandveiligheid. Er is de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor dit onderwerp. In principe is de verhuurder hier verantwoordelijk voor. Op het moment dat jullie deelnemers over de vloer hebben is het belangrijk dat jullie je ook verantwoordelijk voelen voor hun veiligheid. Communiceer daarom met hun de situatie rondom brandveiligheid in jullie huis. Hieronder volgt een checklist zodat jullie weten welke dingen belangrijk zijn op het gebied van brandveiligheid in huis. Bij twijfels over de veiligheid kan de OWee contact opnemen. 

Brandveiligheid is een verantwoordelijkheid van de verhuurder en de bewoners van het huis. De OWee is hier geen partij in.