Op 1 december rondt CZO Flex Level het programma af en dragen we het stokje over aan het College Zorgopleidingen (CZO). Tijdens de feestelijke slotbijeenkomst van Flex Level naar Next Level blikken we met elkaar terug op vier jaar CZO Flex Level en kijken we vooral vooruit: naar wenkende perspectieven en te nemen stappen, oftewel naar het ‘Next Level’.

Meer carrièremogelijkheden, efficiënter opleiden en een betere in- en doorstroom en behoud van personeel dat klaar is voor de zorg van morgen, dát zijn de beloftes die in het verschiet liggen. Om dat te bereiken is een brede betrokkenheid belangrijk en moet een aantal vraagstukken worden opgepakt. In de ochtend is er voor alle gasten een plenair programma. In de middag verkennen we de vraagstukken in verschillende inspiratiesessies. In iedere sessie verkennen we een vraagstuk dat niet direct in scope van het programma is, maar wel moet worden opgepakt om dát wat we met elkaar hebben bereikt, verder te brengen.

We eindigen de bijeenkomst met elkaar - op een feestelijke wijze!

Bekijk via het menu het programma, lees meer over de inspiratiesessies om je keuze te maken en meld je aan.

------------------------------------

We hopen op een hoge opkomst van onze – zeer betrokken – projectleiders. Maar ook leerhuismanagers, HR-professionals en zorgmanagers zijn van harte welkom en belangrijk voor een goede implementatie en voor de toekomst van flexibel opleiden. 

Projectleiders implementatie CZO Flex Level mogen daarom één gast door ons uit laten nodigen. We ontvangen de naam, functie en een email-adres graag via czoflexlevel@nvz-ziekenhuizen. Wij zorgen dan voor een persoonlijke uitnodiging.

------------------------------------

Heb je je reeds aangemeld via de datumprikker, op basis van de vooraankondiging? Dan sta je al op onze voorlopige gastenlijst. In deze uitnodiging lees je meer over het programma en de inhoud van de inspiratiesessies. Door het invullen van dit aanmeldformulier is je deelname definitief en verheugen wij ons op je komst!

------------------------------------

We zien je graag op 1 december a.s.

Hartelijke groet,

namens het programmateam CZO Flex Level,

Helma van Zundert & Niels Oerlemans