De Soester Zakenkring, Bedrijven Management Organisatie en Soestdijkse Grachten organiseren een bijeenkomst Soester ondernemers verduurzamen (energieke borrel). Op dinsdag 5 oktober van 16.00 - 18.00 uur. Plaats: van Dorresteijn Cultuurtechniek, Nieuwegracht 56 in Soest.

Deze bijeenkomst is voor alle ondernemers in Soest met een bedrijfspand, -hal of (kantoor-)gebouw. Die hun energierekening verder willen verlagen of zelf duurzaam hun energie op willen wekken. Veel ondernemers in Soest hebben al verduurzamings-stappen gezet. Er zijn dus veel goede voorbeelden en positieve businesscases te delen. Kom 5 oktober luisteren, met hen praten, bezoek de markt, en laat je inspireren.

Met besparen op je energieverbruik en zelf je elektriciteit duurzaam opwekken werk je aan een toekomstbestendig bedrijf.

Het programma

  • Twee tafelgesprekken met 6 Soester ondernemers, geleid door Peter Beijer. Aan bod komen de maatregelen die zij al hebben genomen. De stappen die ze hebben gezet en de businesscases. Wat levert het op. Van kleine energiebesparende maatregelen tot grote maatregelen die veel kosten.
  • Een energiemarkt, waar je kunt netwerken en praten met deskundigen. En met Soester collega ondernemers, die al stappen hebben gezet.

Wij begeleiden ondernemers in Soest bij het verduurzamen van hun bedrijf. Voor en door ondernemers. Wij werken samen met de gemeente aan het doel ‘Soest, CO2-neutraal in 2050.’

Graag tot de 5e oktober!

P.s. Benieuwd welke ondernemers zich al hebben aangemeld, klik hier

Dit is een samenwerking van:

De Soester Zakenkring, Bedrijven Management Organisatie, Soestdijkse Grachten en Gemeente Soest